Despre blog

Acest blog l-am construit in încercarea de a aduna la un loc diferite informaţii despre necuvântătoare.
Nu sunt medic veterinar. Ceea ce scriu sunt informaţii oferite de specialişti; mai sunt şi constatări personale - făcute când s-a întâmplat să gasesc vreun animal sau pasăre (vietăţi rănite sau nu), sunt constatări făcute in legătura cu animaluţele pe care le-am avut de-a lungul timpului, şi pe care le am. 

La unele întrebări pot răspunde la obiect, sigură că ceea ce scriu e corect, dar sunt şi întrebări la care nu am un răspuns şi pot numai să scriu să mergeţi la un medic veterinar - primul lucru pe care trebuie să îl faceţi când sesizaţi schimbări in comportamentul animalelor / păsărilor de companie (şi nu numai) este să apelaţi (chiar şi numai telefonic iniţial)  la un medic veterinar. Apoi... puteţi să apelaţi la forumurile de specialitate (eventual începeţi cu un forum de specialitate atunci când e o urgenţă şi un medic veterinar nu e accesibil la acel moment sau in acea zonă - multe cabinete veterinare au şi un număr de telefon pentru urgenţe).

Vă mulţumesc pentru trecerea pe aici şi îmi doresc să vă fie utile informaţiile pe care le-am "conspectat" aici.
Numai bine tuturor, dragi iubitori de fiinţe necuvântătoare, şi numai bine şi acestor fiinţe atât de neajutorate, uneori, care nu ne pot spune care le este suferinţa. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Am ales moderarea comentariilor deoarece unii oameni folosesc cuvinte "urâte". Comentariile vor apărea imediat ce sunt citite de administratorul blogului. Mulţumesc pentru înţelegere.